admin

Wij zijn op maandag gesloten

Onze openingstijden gaan veranderen. Op maandag dicht, op zaterdag langer open.

Tevreden klant

Maandag 28 september 2015 is de laatste keer dat wij open zijn op maandag. Voortaan zijn wij vijf dagen per week, van dinsdag tot en met zaterdag, open. Nu de maandagmiddag weg is gevallen, gaan de deuren op zaterdag een uur eerder open. In plaats van 10:00 – 17:00 uur kunt u bij voortaan van 09:00 – 17:00 uur bij ons terecht. Lekker gemakkelijk als u graag vroeg boodschappen doet. 

Wilt u toch liever ook op maandag bij ons terecht? Gelukkig zijn er ook Stomerij & Wasserij Meinen servicepunten verspreid over de hele regio Meppel en zelfs verder. Voor wie graag 's avonds de boodschappen doet: veel van deze servicepunten hebben ook koopavonden. 

Neem hier even een kijkje bij onze nieuwe openingstijden. 

Wie zijn wij

  •  

Over Meinen Stomerij

Sinds 1957 is Stomerij Meinen aan de Hoofdstraat 26 in Meppel gevestigd. Op 1 februari <jaartal> hebben Otto en Joke Meinen de Stomerij voortgezet onder hun eigen familienaam. Deze naam betekent veel voor Otto en Joke omdat deze staat voor de gedreven manier waarop zij met veel passie en gevoel voor hun vak hun bedrijf leiden. Zaken als goede service, kwaliteit en een duurzame werkwijze staan hoog in het vaandel en dat straalt uit in alles wat ze doen. Tweemaal per week zorgt Otto Meinen er zelf voor dat op alle servicepunten de kleding wordt opgehaald en teruggebracht, zodat de klanten nooit langer dan enkele dagen hoeven te wachten op hun kledingstuk. En dat de klant dat waardeert blijkt uit het feit dat Meinen Stomerij nog steeds groeit. Ook dit jaar komen er weer enkele servicepunten in de omgeving van Meppel bij, waardoor de dienstverlening van de stomerij op nog meer plaatsen dichterbij de klant komt.

 

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Vers van het Twitter-kanaal Stomerij & Wasserij Meinen