•  

Over Meinen Stomerij

Sinds 1957 is Stomerij Meinen aan de Hoofdstraat 26 in Meppel gevestigd. Op 1 februari <jaartal> hebben Otto en Joke Meinen de Stomerij voortgezet onder hun eigen familienaam. Deze naam betekent veel voor Otto en Joke omdat deze staat voor de gedreven manier waarop zij met veel passie en gevoel voor hun vak hun bedrijf leiden. Zaken als goede service, kwaliteit en een duurzame werkwijze staan hoog in het vaandel en dat straalt uit in alles wat ze doen. Tweemaal per week zorgt Otto Meinen er zelf voor dat op alle servicepunten de kleding wordt opgehaald en teruggebracht, zodat de klanten nooit langer dan enkele dagen hoeven te wachten op hun kledingstuk. En dat de klant dat waardeert blijkt uit het feit dat Meinen Stomerij nog steeds groeit. Ook dit jaar komen er weer enkele servicepunten in de omgeving van Meppel bij, waardoor de dienstverlening van de stomerij op nog meer plaatsen dichterbij de klant komt.

 

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Vers van het Twitter-kanaal Stomerij & Wasserij Meinen

    Sorry, geen Tweets zijn gevonden.