Wij zijn op maandag gesloten

Onze openingstijden gaan veranderen. Op maandag dicht, op zaterdag langer open.

Tevreden klant

Maandag 28 september 2015 is de laatste keer dat wij open zijn op maandag. Voortaan zijn wij vijf dagen per week, van dinsdag tot en met zaterdag, open. Nu de maandagmiddag weg is gevallen, gaan de deuren op zaterdag een uur eerder open. In plaats van 10:00 – 17:00 uur kunt u bij voortaan van 09:00 – 17:00 uur bij ons terecht. Lekker gemakkelijk als u graag vroeg boodschappen doet. 

Wilt u toch liever ook op maandag bij ons terecht? Gelukkig zijn er ook Stomerij & Wasserij Meinen servicepunten verspreid over de hele regio Meppel en zelfs verder. Voor wie graag 's avonds de boodschappen doet: veel van deze servicepunten hebben ook koopavonden. 

Neem hier even een kijkje bij onze nieuwe openingstijden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Vers van het Twitter-kanaal Stomerij & Wasserij Meinen