Spaarprogramma

Stomerij Meinen waardeert haar vaste klanten zeer. Na diverse vragen om opnieuw een spaarprogramma te starten hebben wij hier dan ook gehoor aan gegeven. Met ingang van 1 januari 2014 spaart u automatisch voor korting, daar hoeft u niets voor te doen!


Hoe werkt het

Elke keer als u bij onze stomerij in Meppel uw kleding of ander textiel laat stomen spaart u automatisch 5% van het besteedde bedrag. U hoeft daarvoor niets te doen. Geen spaarkaart die u moet meenemen en u hoeft zelf niets bij te houden. De bedragen worden vanzelf in ons systeem opgeslagen.
Op het moment dat u € 5,00 gespaard heeft, krijgt u van ons bericht. U ontvangt dan € 5,00 korting op het bedrag dat u de eerstvolgende keer bij ons aan stoomgoed besteedt.
Vanaf 1 januari 2014 spaart u dus vanzelf uw eigen korting bij elkaar!


Wat doen wij met uw gegevens

Om te kunnen sparen vragen wij u eenmalig om uw naam en contactgegevens die wij opslaan in ons klantensysteem. Op deze manier kunnen wij  de gespaarde bedragen bij uw gegevens opslaan en kunnen wij u informeren op het moment dat u voldoende gespaard heeft om de korting in te wisselen.
Wij informeren u graag per email. Wilt u dit liever niet? Geen probleem. Dan informeren wij u op een andere manier, wat u het prettigst vindt.
Als u heeft aangegeven dat u per email op de hoogte gehouden wilt worden, ontvangt u ook als eerste bericht als we een speciale actie hebben! Zo heeft u maximaal voordeel als u bij Stomerij Meinen klant bent.


Servicepunten

Op dit moment is het voor ons nog niet mogelijk om het spaarprogramma ook uit te zetten naar de diverse servicepunten. Het is uiteraard wel de bedoeling dat niet alleen onze klanten in Meppel kunnen sparen, maar ook onze klanten in de regio die van de servicepunten gebruik maken. Wij houden u via de website op de hoogte van de ontwikkelingen.
 

Nieuwsbrief

Bent u klant van een van onze servicepunten en wilt u wel graag als eerste op de hoogte gehouden worden van de acties? Dan kunt u wel alvast uw gegevens hier achterlaten.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Vers van het Twitter-kanaal Stomerij & Wasserij Meinen

    Sorry, geen Tweets zijn gevonden.